Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно

...
Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно
Коментари Харесай

Извънредна новина за Георги Вълев от "Килърите"!

Комисията за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество (КПКОНПИ), известна като новата мегаструктура " Антикорупция ", внесе във Великотърновския областен съд стимулирано искане по реда на анулираният Закон за лишаване в интерес на страната на имущество, добито от незаконна активност против Георги Вълев с цена на желае 3 611 170 лева, оповестиха от пресцентъра институцията.

Предмет на желае са 41 недвижими парцела, както и суми от продажба на имущество, добито от незаконна активност. Георги Вълев е приет за отговорен по по този начин нареченото дело „ Килърите “ за закононарушения, попадащи в обсега на ЗОПДИППД (отм.), а точно че в интервала 2000 – 2009 година в гр. Велико Търново без надлежно позволение е направил банкови покупко-продажби и е получил обилни непозволени приходи.

Комисията е внесла искове за лишаване на имущество, добито от незаконна активност против още две лица от групата на така наречен „ Килъри “. От Петър Стоянов се претендира имущество на стойност 361 881 лева, а от Янко Попов на стойност 1 180 980 лева

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР