Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно

...
Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно
Коментари Харесай

КОНПИ търси да назначи двама инспектори в Монтана

Комисията за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество разгласи две свободни работни места за инспектори в Монтана, научи организация BulNews.
Първата свободна позиция е за контрольор, който би трябвало да открива добито нелегално или от незаконна активност имущество. Служителят ще би трябвало да прави инспекции съгласно законодателството за определяне на такова имущество. Изискваното обучение към претендентите за позицията е професионален бакалавър с V младши, като най-малък опит не се изисква. Кандидатите би трябвало да имат и минимална образователно-квалификационна степен – магистър в направление стопанска система. Трябва да има или да получат позволение за достъп до класифицирана информация до равнище на сигурност „ секретно”.
Другият контрольор, който се търси е също за определяне на нелегално добито имущество и на имущество, добито от незаконна активност. Задачата на инспектора е да бъде процесуален представител при формиране и водене на правосъдни производства при лишаване на нелегално имущество. Изискваното обучение към претендентите е професионален бакалавър с V младши сан. Сред спомагателните умения и квалификации, нужни на мераклиите са, да имат магистърска степен по право и добита юридическа дееспособност. Другото значимо е да имат или да получат позволение за достъп до класифицирана информация до равнище на сигурност „ секретно”.
Преди провеждането на заключителното изявление позволените до него претенденти би трябвало да преминат първична инспекция за честност.
Минималният размер на главната заплата за позицията контрольор е 510 лв., като действителните пари, които ще получават се дефинират според от професионалния опит на спечелилия състезанието претендент.
Конкурсите ще бъдат извършени посредством решение на тест и изявление, а мераклиите могат да аплайват до 19 октомври.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР