Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество – КОНПИ, най-после

...
Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество – КОНПИ, най-после
Коментари Харесай

Незаконно, по-незаконно, най-незаконно, Прокопиев

Комисията за лишаване на нелегално добито имущество – КОНПИ, най-сетне сподели обществено горчивата истина, която 20 години беше кристално ясна за всички в България, само че за която държавните органи до момента угодно си затваряха очите:

ОЛИГАРХЪТ ИВО ПРОКОПИЕВ Е ЗАБОГАТЯЛ НЕЗАКОННО!

Основно, тъй като е придобил в жестоко нарушаване на закона и за жълти стотинки, по времето на Иван Костов, най-голямото дружество на балканите за рандеман и преправка на каолин, кварцов пясък и варовик – „ Каолин “. Доказано, тествано и правосъдно обезпечено - вследствие на следствието на Комисията, съдът към този момент е наложил запор върху парцели, дялове и акции на Прокопиев за близо 200 милиона лв..

На стройното и ясно изложение на шефът на КОНПИ Пламен Георгиев, който на понятен език изясни пред всички, за какво комисията може и би трябвало да ревизира имуществото на Прокопиев, в това число договорката за „ Каолин “, както и законността на всичките му приходите, събралите се в следствие на „ конференция “ чиновници и юристи на Прокопиев, воглаве със самия него, дадоха отговор в типичния си безочлив и „ високоморален “ жанр – всичко това било „ дребни мошеничества “, „ неистини “, „ обикновена неначетеност “ и опит за напън върху свободата на словото (мантра, трансформирала се в защитна за всеки нарушител, който има медии), а държавният орган КОНПИ нарекоха „ озверял звяр “.

200 милиона лв. нелегално имущество са си напълно основателна причина всеки да се гърчи като настъпана по главата змия и олигархът не направи изключение, въпреки воплите му да приличаха повече на мрънкане на отговорно дете с наведена глава.

В суматохата си обаче, Прокопиев сътвори невиждан скандал, като призна, че персонално е ходил при Бойко Борисов, да го среща със случая и явно да моли за индулгенция и прекъсване на инспекцията против себе си!
Подсъдимо лице, какъвто е Прокопиев, да си разреши опит за напън по отношение на премиера на страна членка на Европейския съюз, и след това да назова министър-председателя обществено „ съизвършител “, единствено тъй като явно изрично е отрязал мераците му да се намеси в активността на един самостоятелен държавен орган, е всеизвестен образец за цялостното главозамайване на захваналия страната със своите пипала от медии-бухалки, НПО-та и политически планове абсурден предприемач.

Отръскването на институциите от вируса „ Прокопиев “ обаче най-сетне е в ход и за пръв път от толкоз години страната има шанса дефинитивно да се излекува от кърлежите-приватизатори, смучещи националното ни благосъстояние към този момент 28 години, за сметка на обедняването на нацията.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР