Комисията за финансов надзор, вече в пълен състав, работи с

...
Комисията за финансов надзор, вече в пълен състав, работи с
Коментари Харесай

Даниела Петкова и Димана Ранкова са одобрени за членове на Управителния съвет на ПОК Доверие

Комисията за финансов контрол, към този момент в цялостен състав, работи с цялостна пара. На съвещанието си на 16 април тя е разискала и разрешила мениджърски промени в седем пенсионно-осигурителни компании.
Регулаторът е одобрил Даниела Панова Петкова, Ангелинка Стоянова Петрова, Васил Любенов Яначков, Димана Ангелова Ранкова и Мирослав Крумов Маринов за членове на Управителния съвет на ПОК "Доверие " АД. Заедно с това е издала утвърждение на Гералд Вебер (Gerald Weber), Клаус Мюледер (Klaus Mühleder), Петер Хьофингер (Peter Höfinger) и Сдружение "Конфедерация на самостоятелните синдикати в България " (КНСБ) за членове на Надзорния съвет на същата компания. Регулаторъ е разрешил Герхард Грунд (Gerhard Grund) да стане самостоятелен член на Надзорния съвет на ПОК "Доверие " АД.

Комисията за финансов контрол е одобрила Дойчо Динев Дойчев за член на съвета на шефовете на "Пенсионноосигурителен институт " АД. Предметът на активност на сдружението е в допълнение пенсионно обезпечаване.

Владислав Русев Русев, Павлин Деков Петков, Цветомир Серафимов Илиев са утвърдени за членове на Управителния съвет на ПОД "Алианц България " АД. Издадено е позволение на Валерий Петров Петров и на Кристоф Плейн (Christoph Plein) за членове на Надзорния съвет, а на Иван Паскалев Паскалев за пълномощник на същото сдружение.

Надзорът е одобрил Минко Христов Герджиков, Венелин Иванов Милев и Андрей Илиев Шотов за членове на съвета на шефовете на ПОК "Бъдеще " АД, а Трифон Генчев Грудев и Йордан Горанов Генчев за самостоятелни членове на борда на същото сдружение.

Силвия Тенчева Габровска и Георги Петров Личев са получили утвърждение за членове на Управителния съвет на ПОК "Топлина " АД.

Николай Димитров Борисов има позволение да бъде самостоятелен член на Надзорния съвет на Пенсионноосигурително акционерно сдружение "ЦКБ-СИЛА " АД.

Регулаторът е одобрил Йоанис Парменион Партениотис за самостоятелен член на съвета на шефовете на ПОК "Съгласие " АД, а Огнян Николов Георгиев за член на борда на същото сдружение.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР