Комисията за финансов надзор официално изпрати цялата съотносима информация от

...
Комисията за финансов надзор официално изпрати цялата съотносима информация от
Коментари Харесай

КФН изпрати на прокуратурата и ДАНС доклад по проверката на Еврохолд

Комисията за финансов контрол публично изпрати цялата съотносима информация от инспекциите на „ Еврохолд България “ АД и обвързваните с него сдружения по отношение на тяхното финансовото положение и цялостната активност на холдинга, до Главна прокуратурата и Държавна организация „ Национална сигурност “ за преценка и дейности по подготвеност, оповестиха от комисията.


В писмото до тях в детайли са изложени резултатите и заключенията на база тестваната досега документи. Също по този начин е изпратена информация до Националната организация за приходите за осведоменост за обстоятелствата и събитията, касаещи съблюдаване на данъчното законодателство на Република България и преценка на нуждата от предприемане на дейности по подготвеност.

Ролята на КФН е да реализира прецизен и своевременен контрол, да бъде справедлива и безпристрастна, работейки в полза на бизнеса и жителите. Комисията извършва и поетата отговорност да осведоми обществеността за обособените стадии в хода на инспекциите, спазвайки правилата на конфиденциалност.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР