Комисията за дигиталното управление в Камбоджа използва изкуствения интелект ЧатДжиПиТи

...
Комисията за дигиталното управление в Камбоджа използва изкуствения интелект ЧатДжиПиТи
Коментари Харесай

Изкуственият интелект в полза на Камбоджанско министерство

Комисията за цифровото ръководство в Камбоджа употребява изкуствения разсъдък " ЧатДжиПиТи " (ChatGPT) през последните 6 месеца, с цел да улесни ежедневните действия на министерството на пощите и телекомуникациите, съобщи АКП за Българска телеграфна агенция.

Ползите от напредналата технология бяха показани през вчерашния ден от камбоджанското министерство на пощите и телекомуникациите.

" ЧатДжиПиТи " (ChatGPT) е система за изкуствен интелект, създадена през 2018 година от “Оупън ИИ “ (Open AI) в Сан Франциско, Съединени американски щати, която предходната година бе публично въведена в употреба. Тя е извънредно способна да улеснява осъществяването на ежедневни задания като ръководството на човешките запаси, отговарянето на въпроси, писането на есета, преводи, разбори и писането на код. 

Платформата има богат езиков модел, създаден да проучва и схваща човешкия език и да дава отговор бързо на въпроси и поръчки.

Комисията за цифровото ръководство продължава да изследва " ЧатДжиПиТи ", с цел да направи този изкуствен интелект наличен на кхмерски език и да може да се употребява както от държавни и частни институции, по този начин и от обособени консуматори в страната.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР