Комисията в Невада излезе със специално становище след ексцесиите, завладели

...
Комисията в Невада излезе със специално становище след ексцесиите, завладели
Коментари Харесай

Комисията в Невада излезе с официално становище след ексцесиите на UFC 229

Комисията в Невада излезе със особено мнение след ексцесиите, завладели " T-Mobile Arena " в Лас Вегас, директно след финала на UFC 229.

В главната борба за вечерта Хабиб Нурмагомедов победи Конър Макгрегър със събмишън, само че мигове по-късно първенецът в лека категория на организацията бе предизвикан и безусловно се нахвърли върху щаба на ирландския си конкурент.

 Снимка 382353
Източник:

Последваха съществени ексцесии в залата, като двамата бойци бяха изведени с защита, а част от антуража на Нурмагомедов бе арестуван. След като Макгрегър обаче не повдигна обвинявания, провинилите се бойци, разрешили си да го нападат в самия осмоъгълник, бяха освободени от полицията.

Ето и какво гласи днешното мнение на Комисията в Невада, която е определящият, решителен и висш регулаторен орган, който би трябвало да се произнесе и да излезе с решение след случилото се:

" Нашата съществена функционалност е да контролираме невъоръжените конфликти на територията на щата.

Основният дуел за вечерта UFC 229 е разследван подробно от профилираните ни звена, в това число персонално от изпълнителния шеф Боб Бенет.

До привършване на следствието нито той, нито който и да било представител на Комисията, ще имат право да разяснява тематиката ".

 ВИДЕО: Масовият пердах след успеха на Хабиб Нурмагомедов против Конър Макгрегър!
ВИДЕО: Масовият пердах след успеха на Хабиб Нурмагомедов против Конър Макгрегър!

За първи път в историята поясът не беше връчен на спечелилия
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР