Комисията, проверявала случая в Харманли за пътно произшествие с участието

...
Комисията, проверявала случая в Харманли за пътно произшествие с участието
Коментари Харесай

Ще има още наказани по случая Харманли“

Комисията, проверявала случая в Харманли за пътно произшествие с присъединяване на бащата на президента, е открила, че са позволени условия, които са довели до жестоко нарушаване на квалификацията на произшествието. Служителите на Министерство на вътрешните работи не са заявили върху тях да е оказван политически напън.

Това сподели на брифинг в Министерство на вътрешните работи основен контрольор Росен Рапчев.

Автоконтрольорът, който е уволнен, не е подхванал всички нужни дейности, с цел да документира и обезопаси мястото на произшествието, сподели Росен Рапчев.
гл. инсп. Росен Рапчев - отдел " Пътна полиция " в Групово дело " Национална полиция ": Реално ние откриваме, че при толкоз доста хора, както видяхте и толкоз доста очевидци, той не е изискал сведения от тези очевидци и най-много не се е позовал на опцията да прегледа видеозаписа, който ние към този момент като го прегледахме, и ни се обясни действителната конюнктура.
След инспекцията на случая от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Хасково, на Георги Радев е публикуван акт за определяне на административно нарушаване.
гл. инсп. Росен Рапчев - отдел " Пътна полиция " в Групово дело " Национална полиция ": Прегледано е пътното произшествие отначало от чиновници, взети са връзки с наказване на лидера на моторното транспортно средство, който не пропуснал движещият се в път с преимущество лидер.  ​Уволниха служителя на реда от злополуката с бащата на президента ​Уволниха служителя на реда от злополуката с бащата на президента
Уволнен дисциплинарно е полицейски чиновник, който е взел участие в работата при пътния случай на кръгово кръстовище в Харманли на 17 август, когато лек...

Участникът в произшествието с триколката също има акт.
гл. инсп. Росен Рапчев - отдел " Пътна полиция " в Групово дело " Национална полиция ": Защото погрешно се движи по пътното платно. Същият е трябвало да се движи най-вдясно на пътното платно или - виждате, че има пешеходна пътека.
Бившият кмет на Харманли е позволен на местопроизшествието, без да е участник или очевидец. По думите на Рапчев, той нямал работа при служителите на реда.
Младен Маринов - основен секретар на Министерство на вътрешните работи: Към останалите чиновници, към които са установени разнообразни нарушавания на организацията на работа, вътрешно-ведомствени, са подхванати дейности по дисциплинарни санкции в друга степен.
Главният секретар на Министерство на вътрешните работи посочи, че степента на наказванията е в компетенцията на регионалния шеф на Министерство на вътрешните работи в Хасково.

 Министерство на вътрешните работи прави инспекция на пътен случай с бащата на президента Радев Министерство на вътрешните работи прави инспекция на пътен случай с бащата на президента Радев
Министерство на вътрешните работи прави инспекция на пътен случай, в който е взел участие бащата на президента Румен Радев - 81-годишният Георги Радев. Катастрофата е станала на 17...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР