Kомисията по вътрешна сигурност към американския Сенат разследва депутатa от

...
Kомисията по вътрешна сигурност към американския Сенат разследва депутатa от
Коментари Харесай

Лобистите на Бобокови в САЩ: Сенатът разследва Пеевски

Kомисията по вътрешна сигурност към американския Сенат проверява депутатa от Движение за права и свободи Делян Пеевски за това, че се е опитал да прикрие незаконни заплащания през медиатори, с цел да наеме американски лобисти, които да подобрят репутацията му в Съединени американски щати. Това твърди пред Държавния департамент лобистката компания от Вашингтон “Alexandria Group International “, която е наета от Атанас, Пламен и Христина Бобокови, оповестява.

Друго изказване на лобистите, наети от Бобокови е, че сенатската комисия проверява лобистка компания за евентуални нарушавания на закона за регистрация на задграничните сътрудници. Говорител комисията не е дал отговор на въпроси за изнесената информация.

В отчета на лобистката компания се изяснява, че Бобокови имат бизнес ползи в Съединени американски щати и даже доставят акумулаторни акумулатори на НАСА и са в договорни връзки с Chevron. Това е основанието им да потърсят отбрана в Съединени американски щати.

" За да оцелеят и процъфтяват, корумпираните посткомунистически режими като този на премиера Бойко Борисов би трябвало да управляват освен държавното управление, само че и правосъдната власт, медиите, само че също по този начин и други властови лостове. Заедно с Иван Гешев и Делян Пеевски те образуват незаконен триумвират, който управлява огромна част от българското общество ", разяснява Маршъл Харис, който е ръководещ съучастник в “Alexandria Group International “, представен от “Капитал “.

" Като главен олигарх на Борисов Пеевски няма морални или етични терзания и не признава границите на закона. Неговите пипала се простират до всяко кътче на България, само че и освен. Очаквано противозаконната му активност би привлякла вниманието на американските служби за битка с опиатите и тези за финансов надзор. Нормално е и той е да се опита на вятъра да усъвършенства репутацията си в Съединени американски щати, а тя е на мафиотски дон и интернационален нарушител ", добавя Харис.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР