Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта и Държавната

...
Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта и Държавната
Коментари Харесай

Кръгла маса за децата, родителите и агресията в Народното събрание

Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта и Държавната организация за протекция на детето провеждат кръгла маса в Народното събрание на тематика „ Родителите – споровете – експанзията и закрилата на децата “.

Това е вторият конгрес през 2017 година в Народното събрание , на който ще се разискват въпроси, свързани с поддръжка на системата за протекция на децата, оповестиха от пресцентъра на Народно събрание.

На кръглата маса са поканени депутати, представители на държавни институции, на Националния съвет за протекция на детето и на неправителствените организации, които работят по проблемите на децата.

На първия конгрес, който беше през юли 2017 година, бяха показани ст ановища на държавни институции и беше основана работна група за правене на промени в законодателството.

Организаторите на кръглата маса показват убеденост, че с помощта на взаимните старания на всички институции и неправителствени организации в България ще бъдат основани сигурни гаранции за съблюдаване на правата на детето и за отбрана на неговите интереси
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР