Комисията по транспорт в Европейския парламент отхвърли поправките в пакета

...
Комисията по транспорт в Европейския парламент отхвърли поправките в пакета
Коментари Харесай

Транспортната комисия в ЕП отхвърли българските поправки в пакета Мобилност

Комисията по превоз в Европейския парламент отхвърли поправките в пакета "Мобилност ", импортирани след първото му четене, измежду които беше и предлагането на българските евродепутати да отпадне връщането на камионите и водачите в страната.

Пакетът би трябвало да бъде дефинитивно гласуван и на второ четене в пленарната зала. Очаква се това да стане на сесията на Европарламентa при започване на юли.

Екологичен потенциал гласоподава дефинитивно измененията в разпоредбите за интернационалните превозвачи

Приемането на пакета "Мобилност ", който е неподходящ за България, продължава. Не се чака отхвърлените през днешния ден ремонти да бъдат подкрепени в пленарна зала. Българските евродепутати не скриха разочарованието си, съобщи Българска национална телевизия.

"Мобилизираме се да вкараме поправките и в пленарна зала. Очаквам скоро ново предложение от Европейската комисия, че връщането на камионите е нездравословно за околната среда ", сподели Андрей Новаков  Андрей Новаков Андрей Новаков е български политик от партия ГЕРБ и евродепутат в групата на Европейската национална, евродепутат от ГЕРБ/ЕНП.

"Ние чакахме този резултат, тъй като сондирахме и видяхме, че не можем да се надяваме на по-широка поддръжка. Нашите очаквания, обаче, остават. Надеждите ни са свързани, от една страна, с решението на Съда в Люксембург. Защо? Защото там политически причини към този момент няма да има. Отиваме в полето на юридическите причини. Лесно е да се потвърди, че тези текстове са дискриминационни ", разяснява Петър Витанов  Петър Витанов Петър Витанов е роден на 18 април 1982 година в Сливен. Завършва Английската гимназия в София. Владее.

"Ще внесем нови ремонти, като затвърдим актуалните си позиции, ще създадем всичко допустимо ", съобщи Илхан Кючюк  Илхан Кючюк Илхан Кючюк е роден на 16 септември 1985 година в гр. Севлиево. На европейските избори през май 2014 година е.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР