Комисията по транспорт на Европейския парламент предвижда да отдели повече

...
Комисията по транспорт на Европейския парламент предвижда да отдели повече
Коментари Харесай

В продължение на 6 часа: ЕП ще обсъжда пакета "Мобилност"

Комисията по превоз на Европейския парламент планува да отдели повече от шест часа за разискване на предлаганите промени в активността на интернационалните превозвачи. Това демонстрира дневният ред на утрешното изключително съвещание, оповестява Българска телеграфна агенция.

Пресслужбата на Екологичен потенциал посочи, че се чака да бъдат разисквани над 1000 поправки и добавки на първичните два законопроекта, в които са залегнали измененията. Според дневния ред евродепутатите от парламентарната комисия следва да пресеят импортираните спомагателни текстове, с цел да се улесни гласуването в пленарната зала в четвъртък.

През януари транспортната комисия съумя да утвърди единствено един от трите отчета за работата на превозвачите. Миналата седмица Екологичен потенциал се отхвърли да гласоподава на пленарно съвещание поради огромния размер на предлаганите промени. Дори на следващия ден парламентарната комисия да не успее да одобри текстовете, гласуването им на пленарната сесия тази седмица към този момент е заложено в програмата на Екологичен потенциал.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР