Комисията по разузнаването към Камарата на представителите в Конгреса на

...
Комисията по разузнаването към Камарата на представителите в Конгреса на
Коментари Харесай

Комисия в Конгреса не откри тайни договорки между кампанията на Тръмп и Русия


Комисията по разузнаването към Камарата на представителите в Конгреса на Съединени американски щати разгласи в официално съобщение главните изводи от своето следствие на съмненията за съветска интервенция в американската предизборна акция през 2016 година, заяви Франс прес.

Сред тези изводи, заверени с автограф единствено от членовете на комисията от Републиканската партия, конгресмените споделят, че не са намерили " никакво доказателство за съглашателство, съгласуваност или скрит план сред акцията на Тръмп и руснаците ".

Освен това те отхвърлят заключението на американското разузнаване, че съветският президент Владимир Путин е предпочитал през 2016 година Доналд Тръмп за президент на Съединени американски щати.

Докладът от над 150 страници съдържа над 40 " първични изводи " и над 25 рекомендации. Той ще бъде показан във вторник за разискване на демократическото малцинство. Комисията по-късно ще гласоподава за подлагане на отчета на процедура по декласификация, с цел да може да бъде показан на необятната общност.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР