Комисията по преброяване на щата Мичиган (16 електорални гласа), състояща

...
Комисията по преброяване на щата Мичиган (16 електорални гласа), състояща
Коментари Харесай

И Мичиган обяви Байдън за новия президент на САЩ, администрацията на Тръмп почна да отстъпва

Комисията по броене на щата Мичиган (16 електорални гласа), състояща се от четирима души, завери резултатите от гласуването на президентските избори в този щат, съгласно които успеха е извоювана от демократа Джо Байдън. Гласуването на членовете на преброителната комисия е оповестено на уеб страницата на комисията, съобщи БГНЕС.
Двама членове на комисията от редиците на Демократическата партия, както и един представител на Републиканската партия, се оповестиха за засвидетелствуване на резултатите от изборите. Вторият републикански представител гласоподава срещу.
 Кой ще работи с Байдън - ясно във вторник Кой ще работи с Байдън - ясно във вторник
Демократът Джоузеф Байдън ще разгласи основни назначения в бъдещата си администрация на Съединени американски щати на 24-ти ноември. Това заяви през днешния ден по телевизи...
По-рано вицегубернаторът на Мичиган Джоселин Бенсън изясни, че преброяването на гласовете на президентските избори в Съединени американски щати, което централата на настоящия президент Доналд Тръмп и локалният клон на Републиканската партия имат намерение да реализират, е допустимо единствено след утвърждението на резултатите от изборите в този щат.
Пенсилвания също е покрай засвидетелствуване на резултатите от изборите.
Същевременно Агенцията по общите въпроси на администрацията (GSA) осведоми Джо Байдън, че администрацията на Тръмп е подготвена да стартира формалния развой на преход. Това се споделя в писмо от шефа на GSA Емили Мърфи, изпратено до CNN.
Писмото на GSA е първата стъпка, която администрацията предприе, с цел да признае провалянето на президента Доналд Тръмп - повече от две седмици откакто Байдън беше разгласен за победител в изборите и стартира упованието за преходния развой.
 Кандидат за сенатор през 2022 година може да е снахата на Тръмп Кандидат за сенатор през 2022 година може да е снахата на Тръмп
Съпругата на сина на сегашния американски президент Доналд Тръмп - Ерик Тръмп, може да взе участие в изборите за Сенат през 2022 година, съобщ...
Писмото демонстрира, че Мърфи публично ще подпише успеха на Байдън, нормално незадълбочен развой, прочут като " удостоверение ". Този ход ще разреши преходът да стартира публично, което от своя страна ще разреши на чиновниците от актуалната организация за ръководство да координират с входящия екип на Байдън и да обезпечат милиони държавни средства за прехода.
Тръмп отговори на потвърждението на GSA като написа в Twitter: " Случаят ни продължава мощно, ще продължим положителната... битка и имам вяра, че ще надделеем! Въпреки това, в полза на нашата страна, предлагам на Емили и нейния екип да създадат всичко належащо във връзка с първичните протоколи и аз споделих на моя екип да направи същото ".
Досега Мърфи отхвърляше да продължи процеса на инспекция. Мърфи, назначена за политик от Тръмп, е изправена пред натоварен надзор и политически напън от страна на демократите и през последните дни републиканците приканват плавния преход да стартира. В изказване в понеделник сенаторът Роб Портман, републиканец от Охайо, съобщи, че " до момента няма доказателства за необятно публикувани измами или непозволени дейности, които да трансформират резултата във всеки щат " и прикани процесът на преход да стартира.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР