Комисията по помилване към президента на Република България обявява прием

...
Комисията по помилване към президента на Република България обявява прием
Коментари Харесай

Комисията по помилване към президента на Република България обявява прием на нови стажанти

Комисията по опрощение към президента на Република България афишира банкет на нови стажанти за интервала 7 октомври - 1 ноември 2019 година, оповестиха от прессекретариата на президента.

Поканата е към студенти със приключен 3 курс в компетентност „ Право “ с най-малък общ триумф Добър 4. Документи се одобряват до 17.30 часа на 1 ноември 2019 година Стажът е с дълготрайност 140 часа за период не по-кратък от 4 и не по-дълъг от 6 месеца.

Стажантите минават през профилирано образование по наказателно, наказателно-изпълнително и конституционно право, права на индивида и правосъдна логика на психиката в допълнение към знанията, които получават в университета. В програмата те имат опция да работят във всички сфери на активност на Комисията, в това число да организират изследвания по обособени случаи, да проучват правосъдна процедура и процедура на Европейския съд по правата на индивида, да изготвят проектодоклади по молби за опрощение и да вземат участие в съвещанията на Комисията, работните срещи в местата за отнемане от независимост и прочие

Стажантите развиват действителни умения за работа в екип при динамично натоварване, срещат се от близко с активността освен на президентската институция, само че и на съда, прокуратурата и органите за осъществяване на наказванията, получават базисни умения за разрешаване на разнородни проблеми в практиката. Те вземат участие и в образуване на обществени събития на Комисията. На събитията имат опция да изнесат отчети по извършени от тях изследвания, като получават поддръжка при създаването и публикуването на научни писания.

Стажантският труд е непринуден. На сполучливо приключилите стажанти се издават документи.

Всички условия са оповестени на уеб страницата на Администрацията на президента и може да ги видите тук.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР