Комисията по отбрана към 44-ото Народното събрание ще проведе изнесено

...
Комисията по отбрана към 44-ото Народното събрание ще проведе изнесено
Коментари Харесай

Изнесено заседание на комисията по отбрана в Долна Митрополия

Комисията по защита към 44-ото Народното събрание ще организира изнесено съвещание във факултет „ Авиационен “ на НВУ „ В. Левски ” и във Военновъздушната образователна база – Долна Митрополия на 7 и 8 октомври 2019 година /7 октомври 2019 година, 11.30 часа, Конферентна зала на факултет „ Авиационен “/.

На съвещанието Комисията ще изслуша ген.-майор Цанко Стойков, пълководец на Военновъздушни сили, който ще приказва за „ Изграждане на взаимоотношението сред Военновъздушни сили и ВВУ – справедлива нужда и благоприятни условия за реализация “ и полк. доктор инж. Ивайло Ангелов, зам.-началник на НВУ „ Васил Левски “ по Военновъздушни сили, който ще запознае народните представители с проекта и практическите стъпки за възобновяване на Висшето военновъздушно учебно заведение „ Георги Бенковски “ в гр. Долна Митрополия.

След съвещанието Комисията по защита ще се срещне с персоналния състав във факултет „ Авиационен “ и ще прегледа учебно-материалната база, където се образоват курсантите.



На 8 октомври 2019 година, в 9.00 часа, народните представители ще посетят Военновъздушната образователна база – Долна Митрополия , където ще се срещнат с кабинетите по аеродинамика и автоматика, структура на Л-39 „ Албатрос ”, с авиационно артилерийско въоръжение, авиационни прицелни системи, лабораторията по мехатроника и ще видят новия тренажор, който беше закупен за образование на курсантите.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР