Комисията по хазарта на Великобритания глоби с 6,2 млн. паунда

...
Комисията по хазарта на Великобритания глоби с 6,2 млн. паунда
Коментари Харесай

Британската комисия по хазарта глоби Уилям Хил с 6,2 млн. паунда



Комисията по хазарта на Англия санкции с 6,2 млн. паунда известна компания за залагания " Уилям Хил " за нарушаване на разпоредбите за пране на пари и на регулаторните политики за обществена отговорност, оповестява организация MarketWatch.

Правителственият орган означи, че нарушаванията са настъпили сред ноември 2014-а и август 2016-а година.

Нарушенията са свързани с обстоятелството, че е били разрешено на десетина клиенти да подават огромни суми от средства, свързани с закононарушения, което е довело до облаги за " Уилям Хим " от към 1,2 млн. английски лири, уточни Комисията по
хазарта.

" Уилям Хил " ще би трябвало да заплати санкция в размер на 5,0 млн. паунда и ще би трябвало да се откаже от облагите за 1,2 млн. паунда, насъбрани от осъществените съмнителни транзакции. Ако се появят спомагателни случаи, сходни на към този момент откритите нарушавания, компанията ще бъде принудена да се откаже от всички средства, извоювани от тези покупко-продажби, разяснява комисията.

Британската комисия по
хазарта също по този начин уточни, че " Уилям Хил " ще би трябвало да назначи външни инспектори, които да преразгледат политики на компанията против прането на пари.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР