Комисията по хазарта е купена от 20 години, а единственият

...
Комисията по хазарта е купена от 20 години, а единственият
Коментари Харесай

Цветомир Найденов: Комисията по хазарта е купена от 20 години

Комисията по хазарта е купена от 20 години, а единственият проблем на българския хазарт се споделя Васил Божков, съобщи някогашният му съучастник Цветомир Найденов, по чийто сигнал стартира прокурорската инспекция против компании на Божков за неплатени такси.

Найденов разяснява в неделя пред БНР, че Държавната комисия по
хазарта от дълго време е работила в интерес на Божков:

" Аз не виждам кой ще застане против Васил Божков и ще каже – пич, ти не си платил над 400 милиона . Знам следното - Законът за
хазарта е добре написан, единственият проблем на българския хазарт се споделя Васил Божков. Защото тази Комисия по хазарта - Валери Симеонов доста вярно означи – тя е купена, но е купена от 20 години ".

На 20 декември предходната година спецпрокуратурата заяви, че стартира инспекции на някои от огромните компании за
залози у нас, както и че се работи по формирано през 2017 година досъдебно произвеждане по сигнал за изнудване посредством насила, съпроводено със опасност за ликвидиране или тежка телесна щета.

Цветомир Найденов подаде сигналите до прокуратурата за неплатените такси от страна на други притежатели в тази сфера, откакто получи закани за живота и здравето си от притежателя на лотариен бизнес у нас - Васил Божков.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР