Комисията по Етика и феърплей към БФС привика трима младежки

...
Комисията по Етика и феърплей към БФС привика трима младежки
Коментари Харесай

БФС привика младежки национали след срамната постъпка във Франкфурт

Комисията по Етика и феърплей към БФС привика трима юношески национали. Става дума за Георги Йомов, Венцислав Керчев и Наско Милев. Футболистите от младежкия народен тим на България демонстрираха ниско образование на път към родината ни, откакто записаха срамно проваляне с 0:1 от Люксембург в подготовка за европейско състезание.
 България U21 - Франция U21 @@@
" Комисията по Етика и феърплей към Българския футболен съюз се самосезира въз основата на качени видеоматериали в обществените мрежи, след това излъчени и от български малките екрани, и на свое изключително съвещание във вторник, 23 октомври от 10:00 часа ще изслуша обясненията на трима футболисти от националния тим до 21 година – Георги Йомов, Венцислав Керчев и Наско Милев.
Комисията и управлението на БФС показват своето отвращение от държанието на тримата футболисти на летището във Франкфурт и декларира, че виновниците за уронването на престижа на националните тимове по футбол на България ще бъдат осъдени с цялата суровост на Дисциплинарния устав на Българския футболен съюз ", написа в уеб страницата на БФС.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР