Комисията по етика и феърплей към Българския футболен съюз (БФС)

...
Комисията по етика и феърплей към Българския футболен съюз (БФС)
Коментари Харесай

БФС разпитва младежите с непристойно поведение

Комисията по нравственос и феърплей към Българския футболен съюз (БФС) се самосезира и ще желае да чуе обясненията на Георги Йомов, Наско Милев и Венцислав Керчев от младежкия народен тим, оповестява БТВ.

Тримата станаха основни герои в къс клип, качен от тях в обществените мрежи, на който се вижда, че се държат непочтено и насочат обидни прилагателни към хора на летището във Франкфурт.

Видеото е снимано след втората загуба на националния отбор от Люксембург в групата от евроквалификациите. 

От БФС обявиха, че във вторник (23 октомври) тримата футболисти ще бъдат изслушани и обявиха, че виновниците ще бъдат осъдени за уронване на престижа на националния тим.

" Комисията по Етика и феърплей към Българския футболен съюз се самосезира въз основата на качени видеоматериали в обществените мрежи, след това излъчени и от български малките екрани, и на свое изключително съвещание във вторник, 23 октомври от 10:00 часа ще изслуша обясненията на трима футболисти от националния тим до 21 година – Георги Йомов, Венцислав Керчев и Наско Милев. Комисията и управлението на БФС показват своето отвращение от държанието на тримата футболисти на летището във Франкфурт и декларира, че виновниците за уронването на престижа на националните тимове по футбол на България ще бъдат осъдени с цялата суровост на Дисциплинарния устав на Българския футболен съюз. ", се споделя в известието на формалния уебсайт на Централата.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР