Комисията по енергетика отхвърли острочката за териториалните планове. Това стана

...
Комисията по енергетика отхвърли острочката за териториалните планове. Това стана
Коментари Харесай

Комисията по енергетика отхвърли острочката за териториалните планове

Комисията по енергетика отхвърли острочката за териториалните проекти. Това стана с 4 гласа “за ”, 5 “против ” и 8 “въздържал се ”.

Предложението бе на Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ и “Възраждане ”. Те желаеха едномесечна пролонгация за показване на териториалните проекти за обективен преход. В плана за решение се даваше период до 15 октомври за привършване на договарянията на държавното управление с Европейска комисия за промени в Плана за възобновяване и резистентност в частта енергетика.

Гласовете “за ” пристигнаха от вносителите. Против гласоподаваха депутатите от ПП-ДБ, а от ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи се въздържаха.

Драгомир Стойнев от Българска социалистическа партия прикани да бъде дадена пролонгация, с цел да се откри вярното решение:

“И в този момент сме в миг, в който всичко вършим на напред. Заради милиард и половина-два, ние сме подготвени да съсипем един бранш, който беше гордостта на българската промишленост. Молбата ми е, в случай че го гласуваме това решение, ние ще успокоим жителите. Ако би трябвало да се огледа за един месец, в действителност да се добави, да се създадат по този начин проектите, че в действителност да се даде вероятност ”.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР