Комисията по атестирането и конкурсите (КАК) и Комисия Професионална етика

...
Комисията по атестирането и конкурсите (КАК) и Комисия Професионална етика
Коментари Харесай

Две комисии ще обсъждат качествата на Иван Гешев

Комисията по атестирането и състезанията (КАК) и Комисия " Професионална нравственос " (КПЕ) при Прокурорската гилдия на Висшият правосъден съвет (ВСС) ще проведат съвещания идната седмица по отношение на избора на нов основен прокурор. На тях е поканен да участва единственият претендент - заместникът на основния прокурор Сотир Цацаров - Иван Гешев. Това оповестиха от пресцентъра на Висш съдебен съвет.

Комисията ще заседава на 16 септември от 11.00 ч. и ще разиска данните по отношение на притежаваните от прокурор Иван Гешев професионални качества. На 17 септември от 15 часа Комисия " Професионална нравственос " ще заседава за разискване и приемане на Доклад на Комисия по професионална нравственос по отношение на кандидатурата.

Заседанията на комисиите ще се излъчват непосредствено онлайн посредством интернет страницата на Висш съдебен съвет. Докладите на двете комисии ще бъдат оповестени на уеб страницата на Висш съдебен съвет в раздел " Процедура за избор на основен прокурор ", до края на работния ден на 17 септември.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР