Комисията на Европейския парламент по транспорт ще гласува днес окончателните

...
Комисията на Европейския парламент по транспорт ще гласува днес окончателните
Коментари Харесай

ЕП гласува окончателно промените в правилата за международните превозвачи

Комисията на Европейския парламент по превоз ще гласоподава през днешния ден окончателните промени в разпоредбите за интернационалните пътни транспорти, сочи програмата на идното съвещание.

Предвижда се през юли законодателните промени да бъдат оценени в пленарната зала.

България и още 7 страни от Европейски Съюз желаят анулация на пакет „ Мобилност “

Преди днешното съвещание на парламентарната комисия са импортирани стотина оферти за ремонти, оповестиха за Българска телеграфна агенция от Екологичен потенциал. Предстои комисията довечера да разгласи резултата от гласуването по текстовете, които след месец се чака да бъдат подкрепени или отхвърлени на второ четене на пленарното съвещание.

Промените засягат главно превозвачите от Източна Европа, като се планува водачите и транспортните средства да се връщат по-често в страната, където е данъчно длъжен техният притежател. Въвеждат се също по-строги условия за изискванията на труд и отмора.

Съветът на Европейски Съюз одобри преразгледаното си мнение по законодателните промени през март. Европейската комисия предходната седмица още веднъж означи, че още не е приключена оценката за въздействието на бъдещите промени върху околната среда.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР