Комисия на Международната федерация по борба (UWW) ще инспектира готовността

...
Комисия на Международната федерация по борба (UWW) ще инспектира готовността
Коментари Харесай

Шефове на борбата ще инспектират София за олимпийската квалификация догодина

Комисия на Международната федерация по битка (UWW) ще инспектира готовността на София за домакинство на олимпийската подготовка, която е последна пресявка преди игрите Токио 2020. Схватките ще са в трите стила в " Арена Армеец " от 30 април до 3 май. А комисията ще бъде водена от португалеца Педро Силва, член на Изпълнителния комитет на UWW.

За последно " Арена Армеец " бе хазаин на огромно състезание по битка през 2013-а, международното за юноши. А през 2012-а посрещна и олимпийската подготовка за игрите в Лондон.

Инспекцията ще бъде по време на международното за кадети и кадетки, което стартира от 29 юли и ще продължи до 4 август в " Арена Армеец ".

Схватките стартират от 10,30 часа. Откриването е на 29 юли, понеделник, от 17,30 часа. А посетител на шампионата ще бъде президентът Ненад Лалович (Сърбия), член на МОК.

На тепиха ще излязат над 650 състезатели от 53 страни. А най-големи очаквания за купа се разпореждат на Едмонд Назарян, повторен европейски първенец и трети от мондиала през предходната година. От началото на сезона той се бори в нова категория - до 51 кг на класическия жанр, която преди месец му донесе втора европейска купа на шампионата във Фаенца (Италия).

Входът за феновете е свободен.

След шампионата София ще бъде хазаин на интернационален лагер, с присъединяване на 40 млади борци от 12 страни.
 Иван Стоянов пети в Баку, кадетките отпаднаха рано
Иван Стоянов пети в Баку, кадетките отпаднаха рано

Младият гений загуби мача за бронза от Анатолий Храмяка
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР