Комисарят на Garda и министърът на правосъдието ще бъдат поканени

...
Комисарят на Garda и министърът на правосъдието ще бъдат поканени
Коментари Харесай

Helen McEntee и Drew Harris са поканени да се явят пред комисията Oireachtas

Комисарят на Garda и министърът на правораздаването ще бъдат поканени да се явят пред комисията Oireachtas по правораздаването.

Fianna Fáil TD и ръководителят на комисията, Джеймс Лоулес, сподели, че ще предложения Дрю Харис и Хелън Макенти да създадат обстоен разбор на насилието в Дъблин в четвъртък. извършители като част от по-широка принуда против закона и реда.

„ Вярвам, че събитията в Дъблин от четвъртък вечерта бяха съвършена стихия от крайнодесни групи на ненавист, организиращи се онлайн, само че също и от лъжливи банди от локални младежи, които са заплашва центъра на града от Covid насам.

„ Въпреки че проблемите тук са комплицирани, най-малко едно от решенията би трябвало да бъде обезпечаване на запаси на Gardaí, в това число проблеми с набирането и задържането, и самодейно възобновяване на улиците за елементарни, законни подкрепяне на хората.

„ Трябва да сме строги във връзка с полицията в центъра на града. Съдебните преследвания, присъдите и нулевата приемливост към рецидивистите би трябвало д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР