Комисарят на ЕС по околната среда Виргиниус Синкевичус заяви, че

...
Комисарят на ЕС по околната среда Виргиниус Синкевичус заяви, че
Коментари Харесай

Еврокомисарят по околната среда настоява за разясняване политиките на ЕС в областта на климата

Комисарят на Европейски Съюз по околната среда Виргиниус Синкевичус съобщи, че е належащо да се направи повече за разяснение на политиката на блока в региона на климата предвид на възраженията на десните скептици, съобщи ДПА.
" Изявленията, в които се омаловажава изменението на климата или се твърди, че то не е породено от индивида, не могат просто да бъдат отхвърлени ", съобщи Синкевичус пред ДПА. " Винаги би трябвало да се има поради социално-икономическото влияние на новото законодателство. Ето за какво Европейски Съюз би трябвало да осведоми по-добре за това, което прави ", сподели той.
Комисарят съобщи, че е уверен, че чистите технологии и по този начин наречената " зелена договорка " на Европейски Съюз могат да дадат на Европа конкурентно преимущество.
Зелената договорка има за цел да направи Европейски Съюз въглеродно безпристрастен до 2050 година и включва ограничения в разнообразни браншове като енергетиката, превоза, индустрията и селското стопанство.
Междувременно пакетът на Европейската комисия " Подходящ за 55 " има за цел да понижи нездравословните излъчвания на парникови газове с 55% до 2030 година спрямо равнищата от 1990 година
Сред другите десни партии в Европа и немската Алтернатива за Германия (AзГ) се съмнява, че изменението на климата е породено от индивида, и кардинално отхвърля политиката на Европейски Съюз в региона на климата, показва ДПА.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР