Комисарите от три от останалите силови конференции в колежанския спорт

...
Комисарите от три от останалите силови конференции в колежанския спорт
Коментари Харесай

Спортна история на AP на годината: Пренастройването, зашеметяващата смърт на Pac-12 въвежда ерата на суперконференциите

Комисарите от три от останалите силови конференции в колежанския спорт се появиха дружно в препълнена бална зала на конгресния център и бяха помолени да помислете какво е породено от три бурни години на пренастройване, което приключи с унищожаването на 108-годишна институция.

„ Очевидно не съм удовлетворен от крайния резултат за Pac-12, само че съм в тази позиция, с цел да ни даде най-хубавите благоприятни условия и допустимо бъдеще и ние се възползвахме от момента. ” Комисарят от Big 12 Брет Йормарк изясни по време на сесията в Лас Вегас.

Този миг настъпи в продължение на шест седмици предишното лято. Pac-12 беше раздран и преразпределен от своите съперници, без значение от географията. Зашеметяващото разрушение, почнало година по-рано, беше ускорено, когато Pac-12 не съумя да обезпечи договорка за медийни права, с цел да се изравни с съперниците си.

Преначертаването на картата на колежанския спорт и гибелта на Pac-12, конференция, която претендира за най-вече шампионати на NCAA и наследств...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР