Комисар Костов, в ролята на който е Ненчо Балабанов, поема

...
Комисар Костов, в ролята на който е Ненчо Балабанов, поема
Коментари Харесай

„Полицаите от края на града” по следите на трафиканти на изкуство

Комисар Костов , в ролята на който е Ненчо Балабанов, поема краткотрайно ръководството на РПУ Запад, дружно с контрольор Силвия Желязкова (Алекс Раева), а работата на познавач екипа към този момент се следи под лупа. След следващ длъжностен гаф Пацо и хората му още веднъж са упрекнати в несръчност и има опасност да бъдат преместени на по-спокойно място – в Рударци. Те виждат проблем, от който се нуждаят тъкмо в този миг, с цел да натрият носа на Костов. Дали този път интуицията им на “топ ченгета ” ще им помогне да се измъкнат от забърканата каша или ще ги подведе – следва да забележим в новия епизод на сериала в петък от 21.00 ч. по NOVA.
 Полицаите от края на града NOVA
Ненадейно контрольор Пламенов и неговите сътрудници стават очевидци на ликвидиране, обвързвано с картина. Имат ултиматум - 72 часа да заловят килъра. Решени са на всичко, с цел да разкрият канала за трафик на изкуство, те с подготвеност се заемат с следващия неразгадаем случай. Трябва единствено да разменят картината против голяма сума пари и да заловят купувачите на мястото на престъплението. Но защото не разполагат с оригинала решават… да го нарисуват. Къци (Алексей Кожухаров) ще покаже непредвиден гений, само че това ще е единствено началото на поредност нови недоразумения и неуместни обстановки, в които ще се забъркат основните настоящи лица в „ Полицаите от края на града ”.

Калата е подложен на кръстопът освен в професионален проект, само че и в персоналния си живот. Освен привързан към някогашната си жена се оказва привързан и към антидепресанти, даже обмисля да напусне полицията. В опит да оказват помощ на приятеля си, Пацо и Крис вземат решение да му подадат ръка и да заживеят… като едно семейство. Докъде обаче може да стигне това предпочитание на Калата да има свое семейство, да бъде татко и какви опасности крие това негово увлечение за близките – следва да разберем напълно скоро.

 Калата NOVA
" Полицаите от края на града ” продължава с нова порция комични обстановки и доста положителни страсти този петък в 21.00 ч. по NOVA.

Актуални вести за сериала ще откриете на  на NOVA и на формалната страница на .

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР