Комисар Димитър Мишонов е новият заместник-директор на областната дирекция на

...
Комисар Димитър Мишонов е новият заместник-директор на областната дирекция на
Коментари Харесай

Врачанин е новият зам.-директор на полицията в Монтана, вижте кой е той /снимка/

Комисар Димитър Мишонов е новият заместник-директор на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана, научи организация BulNews. Доскорошният шеф на районното ръководство във Вършец е получил заповедта си за назначение и от през вчерашния ден към този момент е на новия си пост.
Комисар Мишонов е роден на 16 декември 1980 година във Враца. Завършил е Академията на Министерство на вътрешните работи – бакалавър по специалността „ Противодействие на престъпността “. През 2003 година е назначен като областен контрольор в районно управление (на МВР) Враца, а през 2004 година става шпионин в „ Криминална полиция” в РУ-Враца. От 2012 до 2016 година е действен служащ в бранш „ БОП “-Враца и специалист в ТДНС, след което е назначен за шеф група „ Криминална полиция” във Вършец. На 5 май 2017 година Мишонов публично поема управлението на районното ръководство в курортното градче, а от през вчерашния ден е назначен за зам.-директор на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана, като шеф на отдел „ Криминална полиция “.
Комисар Димитър Мишонов е отличен със 7 награди от директните си ръководители – 4 писмени похвали, 1 оповестяване на признателност и 2 групови парични награди.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР