Комикът Володимир Зеленски печели убедителна победа на президентските избори в

...
Комикът Володимир Зеленски печели убедителна победа на президентските избори в
Коментари Харесай

​Володимир Зеленски печели президентските избори в Украйна

Комикът Володимир Зеленски печели безапелационна победа на президентските избори в Украйна, демонстрира екзит пол изследване. 41-годишният претендент, чиито единствен политически опит е да извърши ролята на държавен глава в ефирен сериал, е получил 73% от вота, сочи изследването.

 © БГНЕС
Досегашният президент Петро Порошенко получава едвам 25% от гласовете, като губи във всички райони на страната, в това число и в западната й част, където обичайно има мощна поддръжка. Веднага откакто научи, че е спечелил вота, Зеленски съобщи: " Всичко е допустимо! ". Той даде обещание, в никакъв случай да не изостави украинския народ.

Володимир Зеленски e артистът, който изигра Наполеон и президента на Украйна в кинокомедия. Роден в Кривой Рог, той получава юридическо обучение, само че не работи даже ден по своята компетентност. Той основава сполучливо студио, което създава хумористични излъчвания, комедийни филми и сериали. В един от тях - " Слуга на народа " - Зеленски играе преподавател, който става президент на Украйна.
 Битката за президентския пост в Украйна Битката за президентския пост в Украйна
Украйна избира своя нов президент. Новакът в политиката Володимир Зеленски и настоящият държавен глава Петро Порошенко са двамата претенденти на балота...

„ Аз се стремя към президентския пост за един мандат “, споделя в платформата си Зеленски.

В първия си законопроект той приканва хората да могат да дефинират дилемите на властта посредством референдуми. Всеки предприемач да може да легализира приходите си против 5% от тях. Всяко дете ще може да натрупа в своята сметка приходи от продажбата на държавни естествени благосъстояния. Монетизиране на помощи и дотации. Украйна да се трансформира в международен водач в продажбата на екологични храни. Това са част от залегналите хрумвания на Зеленски.
 Володимир Зеленски е любимец за президентските избори в Украйна? Володимир Зеленски е любимец за президентските избори в Украйна?
Според резултатите от първия тур на президентските избори в Украйна комикът и артист Володимир Зеленски води с към 30%. На балотажа той ще се изправ...

Досегашният президент на Украйна Петро Порошенко призна успеха си на изборите от комика Владимир Зеленски. „ Драги украинци, идващият месец аз се отдръпвам от поста държавен глава. Това взеха решение болшинството украинци. Приемам това ваше решение “, съобщи в тирада Порошенко.

Той сподели, че вотът е бил почтен и даде обещание партията му да отбрани курса на Украйна към Европейски Съюз и НАТО, заяви РИА Новости. Петро Порошенко даде обещание преди да напусне президентството да подпише Закона за езика, в случай че Върховната Рада го одобри идната седмица.

Въпреки провалянето, Порошенко даде обещание да остане в политиката, заяви РИА Новости. Той се появи в предизборния си щаб, където беше посрещнат с овации. Той се усмихваше и се ръкуваше с всички присъстващи. Екзит пол след изборите сочи, че комикът Владимир Зеленски е получил 73% от гласовете, а Порошенко – едвам 25%.
 © БГНЕС
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР