Комикът Уил Феръл ще режисира и ще се снима във

...
Комикът Уил Феръл ще режисира и ще се снима във
Коментари Харесай

Холивудски комик се заема с Евровизия

Комикът Уил Феръл ще режисира и ще се снима във филм за стрийминг платформата Netflix, въодушевен от песенния конкурс "Евровизия ", съобщи BBC.

Феръл ще бъде и съавтор на сюжета дружно с Андрю Стийл. Стийл е някогашен основен сценарист на шоуто "На живо в събота вечер ", една от звездите на което години наред е 50-годишният Уил.

Филмът, за излизането на който няма посочена дата, се възприема като опит на Netflix да "съблазни " задгранични клиенти. Феръл е следващата комедийна звезда след Майк Майърс, Адам Сандлър, Крис Рок и Роб Шнайдър - също някогашни звезди на шоуто "На живо в събота вечер ", с план за Netflix.

Според редица медии Уил Феръл е бил осенен от концепцията за филм за "Евровизия ", откакто е участвал на тазгодишното издание на песенния конкурс в Лисабон. Комикът се е "запалил " по съревнованието, което не се радва на известност в Съединени американски щати, около брачната половинка си, шведската актриса и певица Вивека Полин.



Представители на Феръл и Netflix не са дали отговор на молбите на организацията за коментар по отношение на планувания филм.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР