Комикът Ник Суордсън обвинява алкохола и хранителните продукти за неуспешното

...
Комикът Ник Суордсън обвинява алкохола и хранителните продукти за неуспешното
Коментари Харесай

Комедиантът Ник Суордсън обвинява хранителните продукти, алкохола, надморската височина за освиркването извън сцената в Колорадо

Комикът Ник Суордсън упреква алкохола и питателните артикули за несполучливото си шоу в Колорадо през уикенда, което го видя освиркван и ескортиран сцена.

Swardson, който е прочут с работата си по няколко продукции на Адам Сандлър като „ Just Go With It “ и с ролята си в комедийния сериал „ Reno 911! “, се показа във Vilar Център за театрални изкуства в Бийвър Крийк, в неделя.

Но шоуто му явно не беше шлагер измежду почитателите, защото той продължи да лудува, без да стигне до усещания, а неспокойната навалица викаше и освиркваше.

В понеделник Swardson се обърна към предаването на X, писайки: „ Просто инцидентно се разсъниха в TMZ. Съвет за пътешестване: не пийте и не яжте храна на огромна надморска височина. F------ мозъчна диария. "

„ Ще ти се реванширам, Бийвър Крийк! ", добави той.

Видео от осъществяването, оповестено в обществените медии, сподели, че Суордсън споделя, че ще направи усещане за Джейсън Стейтъм във...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР