Комикът не можа да прости на половинката си, че премахна

...
Комикът не можа да прости на половинката си, че премахна
Коментари Харесай

Истината за скандалната раздяла на Рачков и Мария изплува! Игнатова е унищожила най-голямата мечта на Димитър

Комикът не можа да елементарни на половинката си, че отстрани детето им в 3-ия месец. Мария Игнатова и Димитър Рачков са поставили завършек на връзката си поради аборт, изработен от русокоската преди година и половина. Водещата на „ Х Фактор ” заченала от комика, само че своеволно решила да отстрани плода, твърди " Уикенд ". Именно това обтегнало до краен лимит връзките им и предопределила раздялата им, описват сътрудници на известната двойка. Рачков от години мечтаел да има дете от Мария, макар че има пораснал наследник. Половинката му обаче гневно се дърпала, защото имала уплаха, че в случай че още веднъж стане майка, ще скапе фигурата си и ще прекрати сполучливата си кариера. В последна сметка обаче се случило по този начин, че забременяла в ранната пролет на 2016 година Въпреки че „ господаря на ефира” и приятелката му взели решение да запазят бебето, в последна сметка Мария решила, че не желае да ражда.

„ Тя изпадна в тежка меланхолия и не сиираше да плаче. В последна сметка направи аборт при започване на 3-ия месец. Митко бе унищожен и не можа да й елементарни. Още тогава двамата се разделиха”, разкриват техни сътрудници.

През есента Рачков и Мария решили да си дадат още един късмет. Събрали се още веднъж, само че към този момент си нямали никакво доверие и свадите сред тях били всекидневие. До комика достигнали грозни клюки за куп изневери на половинката му. Разделяли се и се събирали няколко пъти. Чашата преляла, когато русокоската искарала мимолетна случка с акробата Енчо Кирязов преди няоколко месеца. Рачков настоял Мария да си събере багажа и да напусне дома им. От тогава тя живее при майка си в „ Драгалевци”.

Въпреки че до този миг най-малко 10 пъти са късали и са давали още веднъж късмет на любовта си, този път звездите едва ли ще се съберат отново. Според източник на „ Уикенд”, Рачков бил доста наскърбен от половинката си и даже не желал да я вижда.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР