Комикът Любо Нейков се присъединява към състава на звездното жури

...
Комикът Любо Нейков се присъединява към състава на звездното жури
Коментари Харесай

Любо Нейков заема мястото на Любен Дилов-син в България търси талант



Комикът Любо Нейков се причислява към състава на звездното жури в “България търси талант” тази неделя от 20:00 ч. по bTV. Обичаният от генерации фенове артист ще се срещне с “най-добрите от най-хубавите таланти” в седмия сезон на шоуто още в първия полуфинален концерт онлайн, който е в неделя, 9 май. В него на сцената ще се показват първите 12 от общо 36-е определени да продължат в тази последваща фаза на обичаното телевизионно шоу, откакто кастингите завършиха.

“Скачам в шоуто чист като сълза, без предразсъдъци, благосклонности и с голямо любознание. Знам, че ще е супер радостно и забавно и давам обещание да бъда по-забавният Любо в журито”, споделя с типичното си възприятие за комизъм известният комедиант. Добре прочут от екрана на bTV като част от сериала “Столичани в повече”, “Комиците”, а в този момент и от “Комиците и приятели” той е измежду обичаните лица от телевизионния ефир и театралната сцена. Любо Нейков ще се причисли към блестящите си сътрудници Катерина Евро, Славена Вътова и Ицо Хазарта, с цел да ги поддържа в избора на новия, удивителен “Талант на България”.

Седмият сезон на обичаното шоу за гении по bTV – “България търси талант” върви към своята кулминационна точка, а конкуренцията сред претендентите ще става все по-голяма и даже яростна. В деветте кастинг-епизода на сцената му се показаха близо 150 неповторими участника, 114 от тях получиха задоволителен брой „ да “, с цел да продължат, а във финалния епизод от тази фаза журито избра 36 невероятни гении измежду тях, които да продължат напред в шоуто. В трите поредни полуфинални лайв-концерта през месец май феновете ще имат най-важната роля в избирането на 6-мата, които да стигнат до финала, като гласоподават за своя любимец. На финала на шоуто с нереални номера ще се включат и всички носители на Златен бутон през сезона.

От екипа на “България търси талант” издават, че ще има доста изненади за всички пред екрана в оставащите общо четири лайв-епизода на шоуто – всяка неделя от 20:00 ч. по bTV, а най-интересното занапред следва.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР