Комикът Краси Радков е направил щедър подарък на жена си

...
Комикът Краси Радков е направил щедър подарък на жена си
Коментари Харесай

Краси Радков сложи нов бюст на жена си

Комикът Краси Радков е направил великодушен подарък на жена си – нов силиконов бюст. 45-годишната Станислава сподели наедряло деколте от сцената на изтънчен бал, на който неотдавна бе водеща. За събитието дипломираната актриса бе подбрала шармантна алена рокля, която разкриваше много от плътта ѝ.



Погледите на присъстващите обаче бяха приковани само в изкуствения ѝ бюст. До интервенцията Станислава прибягнала след раждането. От години тя поддържа анорексично слаба фигура и се подлага на спартански диети, с цел да има тяло на ученичка. Покрай бременността и появяването на сина им Теодор обаче самочувствието ѝ се сринало и решила да се довери на еластичен гуру, написа "Ретро ".



Съпругата на Радков предходна през тежка следродилна меланхолия. Въпреки че качила единствено 8 кг по време на 9-те месеца, още в първата седмица, в която с бебчето били изписани от болничното заведение, не серпантина да плаче пред огледалото. Само 40 дни след появяването на дребния Теодор актрисата се върна назад към работните си задължения и се качи на сцената като водеща. И до ден сегашен двамата с комика разчитали на помощта на детегледачка, която ги отменяла в родителските отговорности когато и да е на денонощието.

Всички техни близки се учудили на смелостта им да пуснат вкъщи непознат човек, защото били осведомени с тежката борба, през която и двамата минаха, с цел да имат дете. Станислава зачена след 16 години напразни опити с помощта на достиженията на актуалната медицина. Техният Теодор пое първата си глътка въздух в столичната клиника „ Надежда “ в ръцете на известния доктор Георги Стаменов.

Преди години при него роди щерка си Хана и тв звездата Ани Салич, а по-миналото лято и министърът на земеделието Десислава Танева даде живот на своите близначки след вещата интервенция на специалиста
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР