Комикът искал да се отдели от Трифонов по възможно най-безболезнения

...
Комикът искал да се отдели от Трифонов по възможно най-безболезнения
Коментари Харесай

И Краси Радков бяга от Слави

Комикът желал да се отдели от Трифонов по допустимо най-безболезнения метод, само че изискванията в контракта му били стоманени. „ Сави държи хората си като във феодално притежание и добре си е вързал гащите юридически. Ако Радков си тръгне, е допустимо да се стигне до съд “, предизвестяват осведомени от шоуто, написа „ Галерия “.
Желанието на артиста да се отлюспи не е подбудено от финансови подбуди, а било въпрос на правила. От много време насам Радков имал пререкания със сценаристите, които съгласно него му измисляли скучни и тъпоумни реплики. Дебелашките смешки не се нравели даже на Слави, който по време на актьорските вечери минимум се забавлявал на скечовете на Краси. Неодавна комикът даже бойкотира сюжета и заложи на това, което умее най-добре – да импровизира.

„ И аз желая Иво Сиромахов да ми някакъв прекрасен текст, ама… “, сякаш на смешка подмятна артистът. Дългия очевидно се изнерви от нежеланието на Радков да изиграе скеча и даже го замери с писалка.

„ Истината е, че Краси към този момент душевен не устоя. Дългия постоянно му подвига кавги поради нескопосаните скечове, а сценаристите не могат да измислят нищо по-интересно “, клатят глава осведомени. И допълват, че единствената причина Радков толкоз дълго да се задържи при Слави, е близкото им другарство, което към този момент виси на тъничък косъм.

Междувременно „ Шоуто на Слави “ живее последните си месеци в Би Ти Ви. Сигурни източници разкриват, че Трифонов няма да получи предложение за нов сезон от есента и ще се блещи на екрана единствено до лятото.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР