Комикът Джим Кери ще поеме на още едно професионално приключение.

...
Комикът Джим Кери ще поеме на още едно професионално приключение.
Коментари Харесай

Джим Кери издава автобиография

Комикът Джим Кери ще поеме на още едно професионално премеждие. След като се потвърди като добър артист както на огромния, по този начин и на дребния екран, той реши да се опитва и като публицист. Според Associated Press, Кери е съвсем подготвен със своята автобиография.

Той си сътрудничи с Дейна Уакон, а книгата ще се споделя „ Мемоари и подправени вести “. Самият артист дефинира последния си план като „ смело и полуавтобиографично разголване на личността “. Официалното известие от издателската къща, с която Кери работи, разкрива малко повече елементи.

Според нея, книгата ще споделя за актьорството, Холивуд, звездите, привилегиите, другарствата, самотата, връзките, страха от лично заличаване и живота в родната Канада. Самият Кери написа в книгата „ Нищо от това не е правилно и всичко е истина “.

„ Мемоари и подправени вести “ се чака да излезе на пазара през май 2020 година, а артистът възнамерява да направи турне, с което да промотира книгата.

В същото време Кери ще се завърне на телевизионния екран на 9 февруари с втори сезон от шоуто си Kidding.

Само няколко дни по-късно, той ще радва и публиката в кино салоните, защото ще влезе в ролята на доктор Роботник във кино лентата Sonic.

Излизането на кино лентата се забави, защото почитателите не бяха никак удовлетворени от това, което видяха в първичния филмов откъс.

Очаква се много натоварена година за Джим Кери, само че пък ние нямаме самообладание за неговата книга.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР