Комикът Димитър Рачков влетя в студиото на вечерното шоу на

...
Комикът Димитър Рачков влетя в студиото на вечерното шоу на
Коментари Харесай

Рачков влетя в студиото на Слави Трифонов и му се нахвърли

Комикът Димитър Рачков влетя в студиото на вечерното шоу на Слави Трифонов и безусловно се хвърли на врата на водещия. Актьорът бе специфичен посетител на предаването.

Новината, че ще е в шоуто, безусловно хвърли в ужас всички и стана мотив за бурни полемики има ли нещо по-специално зад присъединяване му и ще изгрее ли предаването за гафове " Господари на ефира " в малкия екран на Трифонов. 

„ Знаеш ли какъв брой години очаквам това нещо. Ти си ми кумир. И на Маги съм го казвал ”, показа шеговито Рачков, обсипвайки гологлавия водещ с обятия и целувки.

" Слави Трифонов и Маги Халваджиян ми предложиха работа в един и същи ден през 2004 година Сега скърбя, че избрах другия тим ", добави артистът.  

А Слави показа, че повече няма да съди шоуто за гафове „ Господари на ефира ”.

" Имах просветление, че нещата, които ни свързват, са повече от тези, които ни разделят. Прозрението ми пристигна, откакто стопирах да върша предаване в bTV. Сега към този момент сме другари ", сподели Трифонов.

В предаването се включи и продуцентът Магърдич Халваджиян.

Той също удостовери, че томахавката сред него и учиндолеца е заровена. " Не сме се виждали 12-15 години ", сподели продуцентът. 

„ Героите идват и си отиват, само че легендите са безконечни ”, обърна се Халваджиян към Трифонов, приемайки поканата на гологлавия водещ за кафе.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР