Комикът Димитър Рачков ще се посвети на това да забавлява

...
Комикът Димитър Рачков ще се посвети на това да забавлява
Коментари Харесай

Рачков тръгва на турне със Забраненото шоу

Комикът Димитър Рачков ще се посвети на това да забавлява хората онлайн в разнообразни градове из страната. Това ще се случи през лятото, когато евентуално артистът ще си почива от живото лъчение на 2-часовото предаване в телевизионния ефир.

Към момента звездата възнамерява да показа " Забраненото шоу на Рачков “ в три града. Във всеки от тях ще излезе на сцената обаче в два следващи дни.

Турнето му стартира от Пловдив, където артистът ще изнесе програмата си на 16 и 17 юни. Мястото на срещата му с публиката е Античният спектакъл. Седмица по-късно (22 и 23 юни) Рачков ще е във Велико Търново, където ще се поклони в Двореца на културата и спорта " Васил Левски “. Последни все още ще го видят почитателите му във Варна. Пред тях комедийната звезда ще излезе на 25 и 26 юни, като мястото е Дворецът на културата и спорта.

" Има събития, които не са за изпускане и си заслужават! Искаш да научиш повече за " кухнята " на нишката, която ни свързва със света към нас - малкия екран? Готов ли си за доста развлечение и отговори? Димитър Рачков ще те вкара в света на ефира! “, споделят уредниците.

“Едно е несъмнено обаче - това лято пристигам при вас в Пловдив, Велико Търново и Варна със Забраненото шоу на Рачков. Абе, друго си е да се забележим онлайн! “, сподели и самият Рачков пред фенове.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР