Комикът Димитър Рачков и дългогодишната му половинка Мария Игнатова са

...
Комикът Димитър Рачков и дългогодишната му половинка Мария Игнатова са
Коментари Харесай

Мария Игнатова: Рачков е жесток към миналото ни! „Не съм я виждал от една година, но знам, че е свободна”

Комикът Димитър Рачков и дългогодишната му половинка Мария Игнатова са разграничени от една година, само че сагата сред тях продължава. Бившата стопанка на ефира и сърцето му изля възприятията си към него с трагична обява в интернет. Актьорът я подминавал демонстративно на обществени места, блокирал я в обществените мрежи и не участвал на фирмени събития на продуцентите Маги и Джуди Халваджиян, в случай че Мария е измежду поканените.

На 27 януари комикът гостува във „ Вечерното шоу на Слави Трифонов ” в „ 7/8 ТВ ”. Двамата със Слави на смешка оплакаха битието си на ергени, а Митко за първи път разяснява обществено раздялата си с Игнатова. „ К`во прай Мария? ”, полюбопитства Дългия. „ К`во прай?! Не съм я виждал от има-няма една година ”, отговори му Рачков, само че физиономията му се опъна. „ Браво, значи е свободна ”, зарадва се шоуменът. „ Между другото, свободна е, в случай че искаш... Ние двамата сме ергени, нали по този начин? Аз си нося едно тефтерче, желая да ти го покажа. И ти си ерген, и аз, приличаме си с тебе. Искам да забележим, да не би да се дублираме с тебе, да не се повтаряме... Шляпаш по всички страни ”, пошегува се артистът.

Реакцията на Мария не закъсня.

Защо по този начин грубо към предишното? Защо да е изтривано, забравяно, изкривявано, съжалявано, обезценявано... към този момент и блокирано? Как са вероятни сегашното и бъдещето без предишното? Ако не си схванал, запомнил, научил, пораснал? Обръщайте се обратно с схващане, с цел да се усмихвате повече на това, което виждате там. На финала от всички ни остава единствено минало. Казва се живот... ”, написа огорчената Мария.
40-годишната русокоска е навън от предаванията на Маги Халваджиян след края на връзката си с Рачков. Тя се опитва като рекламно лице и водеща на фирмени празненства, само че без особенв триумф. За да му натрие носа, от февруари останалата без работа русокоска реши да прави лично комеди шоу в столичен клуб. Особен интерес към него обаче няма.

Една от най-обсъжданите всемирски двойки у нас се събираше и разделяше няколко пъти в продължение на 8 години преди да се разпадне дефинитивно предходната година. Раздялата им вкара русокоската в тежка меланхолия. Комикът сподели „ Сбогом ” на някогашната си половинка и я изхвърли от вкъщи си и живота си. Слухове за изневери, съпровождани с бурни кавги, сложиха финалната точка в връзките им. Изоставената русокоска напуснала просторната му къща в Панчарево и се реалокира да живее в къща в Драгалевци. Имотът е благосъстоятелност на майка й, която над 20 години развива бизнес с фабрика за облекла и с помощта на него Мария има дом, чиито порти постоянно са отворени за нея.

Рачков обаче приемал много по-лежерно смяната в персоналния си живот и никак е давал тип на сломен. Крахът на връзките им, както и демонстративното държание на комика са напът да съсипят Мария, обезпокоени са в телевизионната гилдя. Дори най-близките приятелки на Игнатова не били в положение да я утешат. Дългогодишната спътница в живота на комика била огорчена от бруталното му отношение към нея. „ Изхвърли ме като замърсен парцал ”, жалвала се пред приятелките си хубавицата.

За да избяга от мрачните си мисли, Мария изразходвала гнева си във фитнес залата . Не за първи път лабилната Мария изпада в тежка меланхолия. Склонната към угнетено психическо положение русокоска има едни тежък срив в предишното си. Неведнъж хубавицата е разкривала, че се е разделила с някогашния си мъж Петко Димитров, който е татко на сина й Виктор, не поради изневери или ревнивост, а поради тежка следродилна меланхолия. „ Не бях на себе си, стопирах да се храня, плачех по през целия ден ”, признавала е Мария. Освен това тя от години страдала от хронично бодърствуване и спяла единствено по няколко часа на денонощие, написа Уикенд. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР