Комикът Брад Гарет, нашумял със сериала Всички обичат Реймънд, носител

...
Комикът Брад Гарет, нашумял със сериала Всички обичат Реймънд, носител
Коментари Харесай

Брад Гарет е меланхоличният Йори в Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух



Комикът Брад Гарет, нашумял със сериала " Всички обичат Реймънд ", притежател на три награди " Еми ", озвучава меланхоличното магаре Йори в " Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух ", отбелязва Българска телеграфна агенция.

Юън Макрегър, Хейли Атуел, Бронте Кармайкъл, Марк Гатис са в основните функции в приключенския фамилен игрален филм, който излиза по нашите екрани на 3 август, оповестяват разпространителите.

С гласовете и на други известни артисти приказват плюшените играчки в продукцията - Джим Къмингс озвучава Мечо Пух и Тигъра, номинираният за " Златен глобус " Тоби Джоунс ( " Хари Потър и Стаята на тайните " ) е Бухала, Ник Мохамед ( " Марсианецът " ) - Прасчо, носителят на " Оскар " Питър Капалди ( " Д-р Кой " - Заека, номинираната за " Оскар " Софи Оконедо ( " Тайният живот на пчелите " ) - Кенга.

Режисьор е номинираният за " Златен глобус " Марк Форстър ( " Пътят към Невърленд " ) по сюжет на Алекс Рос Пери и номинираната за " Оскар " Алисън Шрьодер, по история на Пери, основана на героите, основани от А. А. Милн и Е. Х. Шепърд.

Звездата в продукцията - Юън Макгрегър, играе Кристофър Робин. Номинираната за " Златен глобус " Хейли Атуел (агент Картър) е в ролята на брачната половинка му Евелин. Бронте Кармайкъл е щерка им Маделин, а носителят на " Еми " Марк Гатис (Шерлок) е Джайлс Уинслоу, шефът на Робин.

Зрителите ще бъдат въвлечени във вълшебна история, неподвластна на времето и събитията. Момчето, което познаваме от безкрайните му завършения в Голямата гора дружно с неговите любвеобилни и отдадени спътници - плюшените животни, e пораснало и е изгубило посоката в живота си. Сега всичко е в ръцете на приятелите му от детството, които този път би трябвало да дойдат в неговия свят и да му оказват помощ да си спомни безгрижното и любящо момче, което към момента носи у себе си.
Вече пораснал, Робин е покрит от работа, нископлатен и изправен пред нестабилно бъдеще. Той има семейство, само че работата му се е трансформирала в неговия живот и по тази причина отделя напълно малко време на жена си и щерка си. Когато още веднъж се събира с Мечо Пух, с който дълго са били разграничени, и радостното им, изпълнено с обятия и смях детство е било забравено, другарството им още веднъж се разпалва, напомняйки на Кристофър за дните на равнодушие и фантазии, както и " за моментите, в които са правели просто нищо, а в действителност са били най-хубавото нещо ".

След случай със служебното куфарче на Кристофър Робин, Пух и останалата част от бандата, в това число Прасчо, Йори и Тигър, излизат от гората и самоуверено навлизат в Лондон, с цел да върнат назад значимите изгубени движимости - " тъй като най-хубавите другари постоянно ще бъдат до теб! ".
" Дисни " споделя историите на героите на А. А. Милн още от 1966 година, когато студиото пуска анимираната къса версия на " Мечо Пух и Меденото дърво " с присъединяване на Кристофър Робин, последвана от късометражните филми " Мечо Пух и Ветровитият ден " и " Мечо Пух и Тигър ". После излизат няколко пълнометражни кино лентата и доста заглавия на DVD, напомнят от екипа.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР