Комичните перипетии на приятелските семейства Сиромашки и Чобанови и тяхната

...
Комичните перипетии на приятелските семейства Сиромашки и Чобанови и тяхната
Коментари Харесай

Съдбовни решения след вечерта на истината в „All Inclusive“

Комичните премеждия на другарските фамилии Сиромашки и Чобанови и тяхната занимателна почивка на родното Черноморие ще радва феновете всеки петък, само че към този момент с час по-рано – от 20:00 ч. по NOVA. Комедийният сериал „ All Inclusive “ продължава да дава по този начин нужните сега глътка прохлада, позитивна сила и доста смях в телевизионния ефир.

В идния епизод ще забележим изненадващото решение на Марияна (Елена Атанасова), откакто осмисля новината за изневярата на брачна половинка си Христо (Ненчо Балабанов). Разкритието идва като гръм от ясно небе за нея, тъй като в никакъв случай не се е съмнявала в предаността на мъжа си. В битката с разочарованието, Марияна подхваща спорни ходове, сред които непрестанно се лута. Близките ѝ се пробват да бъдат опора, само че до какво решение ще стигне тя самата – ще стане ясно в петък (27 март).
 All Inclusive NOVA
Надя (Йоанна Начева) също се бори със себе си. Разстроена от разкриването на огромната фамилна загадка, тя импулсивно търси разтуха при Мартин (Алекс Иванов). След тяхната първа целувка, обаче, тийнейджърката се усеща още по-объркана. Надя се самообвинява, тъй като има другар в София, а стартира да осъзнава благосклонностите си към различен.
 All Inclusive NOVA
Самообвиненията застигат и Елена (София Маринкова) след несъзнателно разкритата неистина по отношение на фантазията им с Пламен (Любен Кънев) за второ дете. Разбрала своята неточност, тя е твърдо решена на всичко, с цел да не изгуби любовта на мъжа си. Елена се хвърля в рисково предизвикателство, с цел да му потвърди своите усеща, а дребният Сашко (Силвестър Велячки) се трансформира в старателен вестоносец в комичните разногласия сред двамата си родители.

Сашко се оказва с основна роля в фамилните връзки и се пробва да помогне на всеки. Неговата баба Евдокия (Нели Монеджикова) също намира единствения си правилен съдружник в лицето на обичания внук. Тя безусловно се сблъсква с истината и действителността, разиграваща се пред очите й. Евдокия изпада в обстановка, в която може да се довери единствено на Сашко. Какво ще предприеме хитрото хлапе, не пропускайте да разберете този петък (27 март) от 20:00 ч. по NOVA.
 All Inclusive NOVA
Следете всичко за „ All Inclusive “ на и на.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР