Комична ситуация се разигра в центъра на София днес по

...
Комична ситуация се разигра в центъра на София днес по
Коментари Харесай

Скобираха Ламборгини на жълтите павета

Комична обстановка се разигра в центъра на София през днешния ден по обяд.

Баровец с Ламборджини на стойност най-малко 200 хиляди лв. отхвърли да заплати санкцията на чиновници на Градска подвижност, които му сложили скоба, поради това, че е паркирал в Синя зона без да изпрати смс.

Наложи се намесата на полицията.

Случката се разигра пред столичния хотел Радисън на метри от Народното събрание. Баровец стопира първокласното си возило пред прочут магазин за пури и влиза вътре евентуално да си напазарува, без обаче да изпрати смс на стойност 2 лева за Синя зона. През това време чиновници на Градска подвижност закопчават със скоба Ламборджинито.

Явно видял какво се случва, водачът излиза от магазина, пушейки пура, промъква се до колата на Градска подвижност и краде от таблото ключовете.

Следва препирня със чиновниците, които се виждат принудени да извикат на помощ полицията. Първоначално се отзовават двамата катаджии, които са най-близко до мястото. Те се пробват да накарат баровеца да върне ключовете от колата и да заплати санкцията си, само че той изрично отхвърля да го направи. След няколко минутна препирня на мястото идва полицейска патрулка с още петима чиновници на реда. Шофьорът на Ламборджинито и на тях декларира, че няма да заплати санкцията.

Спорът сред баровеца и осемте чиновници – шестима служители на реда и двама от Градска подвижност продължава към 15 минути.

През цялото време, до момента в който трае кавгата, той си пуши пурата, която коства най-малко 100-200 лева

Картината разказва действителната обстановката в страна - в центъра на София, пред Парламента 8 чиновници на реда се пробват да убедят баровец с пура, каращ безбожно скъпа кола, че би трябвало да съблюдава реда и законите и че откакто не е платил 2 лева за Синя зона би трябвало да заплати санкция. Той обаче надалеч не се усеща отговорен, а в противен случай дори е безочлив, тъй като евентуално има вяра, че е над законите и разпоредбите.

В последна сметка чиновниците на реда съумяха да накарат баровеца да си заплати санкцията и да върне ключовете от колата на Градска подвижност.

Източник: bnews.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР