Комфортният 5,9-инчов екран е съчетан с мощен 8-ядрен процесор, двойна

...
Комфортният 5,9-инчов екран е съчетан с мощен 8-ядрен процесор, двойна
Коментари Харесай

Umidigi One Pro – смартфон с всички модерни характеристики

Комфортният 5,9-инчов екран е комбиниран с мощен 8-ядрен процесор, двойна съществена камера, лицево различаване и безжично зареждане

Umidigi One Pro е съвременен фаблет с безрамков, изрязан екран и чист Android 8.1

Изрязан безрамков екран в необятен формат 19:9 , лицево различаване за нараснала сигурност, двойна съществена камера и безжично зареждане – все топ характерности за смарт телефон, само че съчетани в устройство от междинен и даже невисок ценови клас…

Моделът Umidigi One Pro е устройство на гребена на вълната – това е огромен смарт телефон (фаблет) с съвременни характерности, наличен на цена от единствено $169,99 в световния онлайн магазин Tomtop . Дисплеят с диагонал 5,9 инча е безрамков, изпълнен в съответствие 19:9 и  изрязана горна част, сходно на епълския iPhone X, като заема над 90% от предния панел на смарт телефона и поддържа резолюция 1520х720 пиксела – сходен екран покачва потребителското преживяване при игри, видео и сърфиране в интернет.

Umidigi One Pro има двойна съществена камера 12MP+5MP и двойна LED мълния

Фаблетът стъпва на мощен четириядрен процесор Helio P23 (MTK6763) на тактова периодичност, допълнен от 4GB оперативна памет (RAM) и 64GB непрекъсната флаш-базирана памет, с опция за уголемение на сторидж пространството с microSD карти с потенциал до 256GB. С тези изчислителни благоприятни условия и размер на паметта, Umidigi One Pro ще работи безпрепятствено и безпроблемно в мултитаскинг режим, с развлeкателни и настоятелен приложения.

Новият Pro модел на устройството идва с двойна съществена камера 12MP+5MP и предна камера за селфи с резолюция 16.0MP, които няма да разочароват феновете на фотографията и автопортретите. Задната камера се състои от 6 оптични детайла, има апертура F/2.0 и двойна LED мълния, до момента в който селфи камерата има 5 детайла, апертура също F/2.0 и функционалност за различаване на разположение.

Umidigi One Pro идва с технология за бързо безжично зареждане 15W

Направен от метал и стъкло, Umidigi One Pro е здрав и в същото време моден смарт телефон – с тясна рамка и фина направа, с цветно, блестящо покритие. Освен това моделът е подсигурен с технология за лицево различаване, в допълнение към пръстовия отпечатък, който се снема от скенер, ситуиран в профил дружно с бутона за включване/изключване.

Модерният и ценово наличен фаблет работи под ръководство на настояща, чиста версия Android 8.1 Oreo. Има два слота за сим карти и е съчетаем с всички публикувани мрежи – 2G, 3G и 4G. Оборудван е с два стереоговорителя и два микрофона, както и с реверсивен USB Type-C слот за зареждане и прекачване на на данни.

В комплекта на Umidigi One Pro са включени протектор на екран и калъф

Смартфонът на Umidigi се отличава с още една авангардна характерност – бързо безжично зареждане 15W. Моделът е оборудван с издръжлива батерия 3850 мАч за безпроблемно потребление на устройството през целия ден за диалози, сърфиране в интернет и занимания. Налични са, несъмнено, и безжични модули Wi-Fi и Bluetooth, както и GPS правоприемник за навигация.

Всички тези модерни характерности са налични на цена от единствено Щатски долар 169,99 – толкоз коства Umidigi One Pro в световния онлайн магазин Tomtop, с безвъзмездна доставка до България. Смартфонът има размери 14,8×7,1×0,83 см и тежи към 180 грама. В комплекта влизат още протектор за екран, калъф, захранващ адаптер, кабел Type-C, игла за механизма на сим картите и управление за потребителя.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР