Коментираме Световното по футбол с Рая Иванова – спортен журналист

...
Коментираме Световното по футбол с Рая Иванова – спортен журналист
Коментари Харесай

„В темпото на Кари“, 26.11.2022 г. с Антоанета Костадинова, Рая Иванова, Антони Давидов, Александра Драгова и Надежда Стоянова

Коментираме Световното по футбол с Рая Иванова – състезателен публицист от „ Спортал “. Добрият образец на Япония – тимът остави чисти съблекални и оригами в символ на признателност в Катар; Роналдо написа история – португалецът без пропуск на 5 международни първенства; Емболо вкара гол на родината си Камерун – 25-годишният нападател играе за Швейцария.

В графа “Спортни провокации ” се срещаме с Антони Давидов и Александра Драгова , с цел да се впуснем в следващото спортно предизвикателство – този път Кари влиза в обувките на каскадьор и ви среща със страхотни експертите в тази сфера. Разговор с Антони Давидов и Александра Драгова, които дават отговор на въпроса дали каскадьорите са спортисти и по какъв начин протича подготовката им в залата. 

В рубриката “Шампионите ” ни гостува Антоанета Костадинова.

Тя е участник на цели три Олимпиади. Антоанета Костадинова върна стрелбата на олимпийския подиум след 17-годишна пауза, а преди месец си обезпечи квота и за Олимпиадата в Париж 2024г. 

В рубриката “Физзарядка ” отговаряме на въпроса може ли пилатесът да бъде ефикасен способ за поддържане на форма и вътрешен център, както и за възобновяване след контузии? Наш посетител е кинезитерапевтът и преподавател по пилатес Надежда Стоянова.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР