Коментарите за концерта на Слави Трифонов в петък бяха от

...
Коментарите за концерта на Слави Трифонов в петък бяха от
Коментари Харесай

Само в "ШОУ": Фенове в болница след концерта на Слави!

Коментарите за концерта на Слави Трифонов в петък бяха от „ осанна ” до „ разпни го ”. Едно е несъмнено - безразлични нямаше. Присъствали и неприсъствали сипят хвалебствия и жлъч по конгреси и обществени мрежи за шоуто на стадион „ Васил Левски ”. Репортер на „ ШОУ ”, несъмнено, беше там, с цел да схванат нашите читатели какво се случи пред и зад сцената: „ Ако има нещо, поради което си коства да пребивавам, то това сте вие! “. С тази имитация Слави Трифонов откри грандиозния си концерт с „ Ку-ку бенд” на препълнения стадион „ Васил Левски “. Часовник отброяваше минутите до старта на най-чаканото и одумвано събитие през последните месеци. Малката надарена Крисия показа неповторимите музиканти от бенда, а Дългия се появи на сцената със своя балет, качени на лъскави мощни мотори. Пристъпвайки затруднено, Трифонов застана на сцената под дъжда, дъвчейки дъвка, което мнозина одобриха като тип пренебрежение. Спектакълът стартира с грандиозна заря, която огря небето над София на няколко пъти по време на шоуто. Проливният дъжд не се смили над участниците в програмата и не спря цяла вечер. Това не попречи на Слави и екипа му философски да понесат изобилния дъжд и студа. Под дъжда остана и многохилядната аудитория на шоумена, въоръжена с дъждобрани.
Шоуменът показа огромна част от шлагерите си, измежду които „ Студио Х “; „ Френската гимназия “; „ Няма не желая “ и така нататък В програмата беше очакван и 30-минутен бис, състоящ се от други шлагерни части – „ Цвете мое “; „ Жива рана “ и прочие

Трифонов още веднъж преглътна огромното си его и беше поканил някогашните си вокалистки Нели Петкова и Деси Добрева, както и перкусионистката Лили Йончева. Плътно до Дългия бяха и сегашните вокалисти Цветелина Грахич, Лили Стефанова и Борис Солтарийски. Наш кореспондент разбра, че дъждът е осуетил огромна част от предварителните проекти на екипа. Най-сериозно следствие имаше върху девойките на сцената, които замязяха на „ мокри кокошки “. Всички бяха вир-вода от главата до петите, а изобилният грим се стичаше по лицата им. На екраните на стадиона, които прожектираха в по-близък проект спектакъла, ясно се видя, че най-фрапантно наподобява Цветелина Грахич - цялата омазана от декор дьо тена, спиралата и червилото. Сцената бе извънредно хлъзгава, което принуди Деси Добрева да захвърли високите токове и да продължи програмата боса. Слави също се притесняваше за здравето си и не мръдна от стола на сцената, а когато реши да се изправи, тромпетистът Йордан Йончев- Гъмзата го придържаше. Дългия имал опасения, че ще се строполи на сцената и ще се наложи още веднъж да се придвижва с бастун, както правеше допреди няколко месеца, откакто грубо си счупи крайници при рухване в банята.

Малката Крисия беше топло призната и въпреки очевидно да трепереше цялата (дали поради терзанието или поради студа) не се поддаде на страстта и запя като същински експерт, без да мръдне от верния звук. Компания на сцената й правеха братята Хасан и Ибрахим.

Калин Вельов пък се разхождаше по сцената полугол. Той направи усещане не толкоз с музикалния си гений, колкото с изваяната фигура, която е съумял да заформи през последните години. Дамите от публиката подчертаваха на обецата му на лявото зърно, както и на многочислените татуировки.

Бившата адреналинка Яна и нейните девойки сложиха в дребния си джоб балерините на Слави, представяйки новото танцово течение, нар. „ twerk”. Пищните мадами събраха очите на многохилядната аудитория, както и на самия Слави Трифонов, който не смъкна очи от вибриращите в ритъма на танца дупета.

Големият въпрос е какъв брой индивида имаше на стадиона?!

Според Слави Трифонов, публиката е наброявала цели 70 000 и всички медии покорно заповтаряха като папагали това число. Наш кореспондент се допита до специалисти, съгласно които има известно подозрение, че Дългия е преувеличил броя. Според тях, същинската цифра не надвишава 50 000 - толкоз бил потенциалът на стадиона „ на макс”. Това, несъмнено, още веднъж е самобитен връх. Самият шоумен не можеше да повярва, че след толкоз години продължава да бъде фактор и да има толкоз мощна фенска маса.

Инциденти и припадъци помрачиха шоуто

Няма по какъв начин толкоз доста хора на едно място и да няма произшествия. Още с влизането на всички входове на стадион „ Васил Левски “ имаше припаднали хора. Репортер на „ ШОУ “ видя медици да извеждат от тълпите мъже и дами, изпаднали в безсъзнание. Кулминацията настъпи по средата на концерта, когато целият медицински екип се струпа по средата на тревната повърхност, където на земята се бе строполил човек. Той бързо беше изнесен на носилка и му бе оказана първа помощ. От екипа ни увериха, че не е нищо съществено, въпреки от трибуните ясно да се виждаше по какъв начин в продължение на няколко минути незабавните медици се пробват да свестят индивида.


Хакерска офанзива осуетила онлайн излъчването


Технически проблеми със уеб страницата на Слави Трифонов се появи малко преди старта на концерта. Негови фенове трябваше да гледат огромния му концерт, само че това се оказа невероятно. От компанията, наета да извърши услугата, извадиха няколко версии: че ползата към уеб страницата е бил огромен и това е подвело екипа; че забавянето на сървърите се дължи на огромния брой фенове, искащи да купят кодове в последния момент; и последно - хакерска офанзива. Ето какво обясниха оттова:
„ Уважаеми фенове на Слави Трифонов и Ку-ку бенд, Eкипът на Еволинк Ви сервира най-искрените си извинения за зародилите механически проблеми със уеб страницата www.slavilive.com. Еволинк ще възвърне за своя сметка всички заплатени кодове за достъп до живото лъчение. Причината за техническите проблеми бе целенасочена мрежова офанзива от вида DDoS към всички сървъри на компанията, осигуряващи поддръжката на уеб страницата.

Атаката стартира към 18:50 ч. на 25-ти септември, като в началото провокира закъснение на известията за удостоверение на заплащане. Интересът към уеб страницата в действителност бе огромен и това е подвело екипа по поддръжка, че забавянето на сървърите се дължи на огромния брой фенове, искащи да купят кодове в последния миг. Въпреки че на процедура бяха обезпечени потенциали, които неведнъж надхвърляха нужния запас за обслужване на поръчките към сървърите, продължихме да следим забавена продуктивност на уеб страницата.

В 20:45 ч. екипът ни разпознава съществото на казуса и предприе дейности за пречистване на мрежовата офанзива. Този вид офанзиви са извънредно тежки за попречване и са познати голям брой образци за сходни зловредни дейности към огромни интернационалните компании, продължаващи със седмици. Превантивната дестилация в този случай е несъответствуваща за уеб сайтове, привличащи ненадейно многочислена публика, защото биха могли да бъдат интерпретирани като офанзиви и да се предотврати достъп на законни гости. В 21:20 ч. сполучливо бе задействана надеждна отбрана от офанзивата, в това число филтри на основни места в Интернет, тъй че зловредният трафик изобщо да не доближава до мрежата на Еволинк.

Еволинк ще възвърне всички заплатени суми, в това число и на феновете, които са се закачили рано към стрийминг сървърите и са гледали концерта без да усетят проблеми със уеб страницата.
Още един път сервира нашите извинения към многочислените фенове на Слави Трифонов, както и на самия Слави Трифонов и неговия екип”.

Красимир КРАСИМИРОВ

РАЗТЪРСВАЩИ ДРАМИ И СКАНДАЛИ ЧЕТЕТЕ В НОВИЯ БРОЙ НА В. "ШОУ ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР