Коментарите ми за това как най-добре да подкрепим Украйна предизвикаха

...
Коментарите ми за това как най-добре да подкрепим Украйна предизвикаха
Коментари Харесай

Бен Уолъс: Украйна не трябва да благодари, а да убеждава

" Коментарите ми за това по какъв начин най-добре да подкрепим Украйна провокираха огромен интерес, само че бяха неправилно показани ", написа Бен Уолъс в обществените мрежи.

" За протокола, като човек, който е на предната линия на поддръжката за Украйна , разисках провокациите, които могат да зародят, до момента в който работим за общата цел да помогнем на Украйна да получи това, от което се нуждае, с цел да победи тази противозаконна инвазия ", изяснява Уолъс и продължава, че, само че не с цел да показва още благодарности, а с цел да се обърне към тези страни и общества, в които към момента не среща задоволително поддръжка.

" Говорих за това, че от време на време Украйна би трябвало да признае, че в доста страни и в някои парламенти няма толкоз мощна поддръжка , колкото в Обединеното кралство. Това не се отнася за държавните управления, а по-скоро за жителите и депутатите в цялата интернационална общественост ", написа английският шеф на защитата.

Бен Уолъс изрича задоволството си, че в Обединеното кралство и измежду партиите в Народното събрание, и измежду обществото ръководещите имат щастието да се употребяват с поддръжка за напъните си за помощта на Украйна. " Рейтингът на утвърждението ни за поддръжка на Украйна е измежду най-високите в Европа - над 70% ", отбелязва Уолъс и добавя, че неговият коментар е имал за цел да напомни, че е нужно да приказваме освен на себе си, а да се доближава и до други жители , които към момента имат потребност да бъдат убеждавани.

На срещата на върха на НАТО във Вилнюс Уолъс прикани Украйна да изрази по-голяма признателност към сътрудниците си за предоставената военна поддръжка, на което Зеленски отговори, че е подготвен всяка заран да благодари персонални на министъра. Тези думи провокираха рецензии от страна на някои негови сътрудници.
 Зеленски: Би било неуместно, в случай че НАТО не дефинира период за присъединението на Украйна
Зеленски: Би било неуместно, в случай че НАТО не дефинира период за присъединението на Украйна

Източници споделят че тази действителност е съвсем дефинитивна и че Украйна би трябвало да я одобри

По-рано Уолъс показа пред вестник " Гардиън ", че когато е дошъл в Украйна, незабавно му е бил възложен лист с оръжия, нужни на ВСУ. " Знаете ли, ние не сме " Амазон ", споделих им предходната година, откакто пътувах 11 часа, с цел да получа лист ", съобщи английският шеф на защитата.

Уолъс прецизира още веднъж, че думите му за Amazon са казани още предходната година и са имали за цел да подчертаят, че връзките на Обединеното кралство с Украйна не са договорка, а партньорство, и прибавя, че той персонално ще продължи да поддържа Украйна до дъно - колкото е належащо.
 Радев: Украйна упорства да води тази война, само че Европа заплаща сметката
Радев: Украйна упорства да води тази война, само че Европа заплаща сметката

Точно в такива сериозни времена българските ръководещи нямат лично мнение
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР