Коментари от всякакъв род засипаха Фейсбук, но най зрелищен се

...
Коментари от всякакъв род засипаха Фейсбук, но най зрелищен се
Коментари Харесай

Дани Златков стана за смях! ММА дебюта му да се излъчи по дамския канал bTV Lady, предлагат в мрежата

Коментари от всевъзможен жанр засипаха Facebook, само че най зрелищен се оказа пост, в който поддръжниците на Семеен кодекс ВОКИЛ анонсират, че срещите на Златков ще се излъчват по дамския канал bTV Lady, намеквайки за неналичието на неустрашимост у ритнитопковеца, написа LifeOnline.bg.

Макар и да се майтапят със смелостта на родния Роналдо, той получи съществени провали по лицето и тялото си след дебюта си на ММА кръга.

Макар и в последна сметка да завоюва успеха си в дуела против някогашния артист и сегашен телеводещ Атанас Михайлов, носът на брадъра отнесе удар, който съумя да го разкървави.

Екс играча на " Миньор " Перник, " Ботев " Пловдив и " Славия " бе разкървавен от тежките удари на съперника си, само че въпреки всичко извоюва успеха си с механически нокаут.

Макар и разгласен от почитателите за срамен, дуелът оправда упованията за представление. В първия рунд Златков смъкна Михайлов на земята два пъти, само че не съумя да завърши срещата.

Във втория обаче дуетната половинка на Люси Иларионов нападна мощно и смъкна на земята нашия Роналдо, като му нанесе голям брой удари в главата. Дани обаче откри сили да се избави от хватката и се изправи, след което контраатакува и също смъкна противника си на земята, нанасяйки му тежки удари.
Двамата се биха до гонга за завършек на втората част, само че реферите решиха, че Наско не е в положение да продължи борбата и присъдиха победа за Дани.
Припомнете си, че Наско Михайлов се бе отказал от срещата заради болест и през вчерашния ден противникът на Златков бе заменен с артиста Ивайло Захариев. Часове преди надпреварата обаче артистът от " Под прикритие " се контузи и Михайлов се върна в програмата, откакто се почувства по-добре и бе подготвен за дуела.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР