Коментарът на министъра на правосъдието Данаил Кирилов за скандала в

...
Коментарът на министъра на правосъдието Данаил Кирилов за скандала в
Коментари Харесай

Публикация във Фейсбук профила на Данаил Кирилов скандализира мрежата

Коментарът на министъра на правораздаването Данаил Кирилов за абсурда в парк " Росенец ", провокира бурна реакция и мнения в обществените мрежи.

Той назовава клипа и с Христо Иванов и охранителите театър, а участниците в него с имена на анимационни герои и завоеватели.

Текстът от фейсбук профила на правосъдния ни министър, стартира по този начин:

" Спонджбоб квадратните гащи отишъл на море да се прави на регионален шеф, с лодка. Лодката му дала чувството на завоевател, поробител, утвърдител на собствеността... и всевъзможен там герой. "

Препратката е към съпредседателя на Демократична България - Христо Иванов.

" Това е въпрос на адекватност, стилистика, когато човек загуби ясни ориентири, една от най-честите аргументи това е психическа рецесия, не желая да приказвам за заболяване, рецесия ", разяснява Иванов.

В писмото написа още, че има разлика сред плажна линия и морски камъни, а акт за обществена държавна благосъстоятелност - няма.

" Сценаристите признават, че доста се били подготвяли за това завземане, но от правна страна - нюню, няма документи. "

Смущаващо е, че министърът на правораздаването не знае каква е дефиницията за плаж, показва в отговор Христо Иванов.

Текстът демонстрира ниско равнище на изказ, считат експерти.

Според Любомир Аламанов - експерт по обществена връзка, „ не е работа на един министър да разяснява по един подобен дебелашки метод случки от всекидневието, които са свързани с нарушение на законите и възможни нарушавания на конституцията. Негова работа е да разяснява дали има такива нарушавания “.

" Инспектор Дюдю и той набира мощ, една брачна половинка на стъклено кълбо визионерски хрумвания му събира. Конфуций пасти да яде! "

Дали с тези думи министърът засяга президента Румен Радев, не излиза наяве. От прессекретариата му ни дадоха отговор сбито: " Този статус на министъра на правораздаването приказва самичък за себе си. "

Интервю с министъра ни беше отказано. От министерството на правораздаването замълчаха на запитанията ни дали в действителност той е създател на текста.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР