Коментарът на депутата от ГЕРБ-СДС Вежди Рашидов, който нарече жертвите

...
Коментарът на депутата от ГЕРБ-СДС Вежди Рашидов, който нарече жертвите
Коментари Харесай

Вулгарната изцепка на Рашидов за жените стигна и до Испания

Коментарът на депутата от ГЕРБ-СДС Вежди Рашидов, който назова жертвите на домашно принуждение " ку*ви " по време на една от почивките в пленарната зала, стигна и до медиите в далечна Испания.

Редакцията на онлайн изданието 20minutos срещна аудиторията си с вчерашната преживелица, пояснявайки, че Рашидов е подал своята оставка като ръководител на Комисията по просвета и медии в Народното събрание.

Всички к*рви се разсъниха и се сетиха след 15 години, че са били изнасилени, както стана с оня американски режисьор, цитираха думите на Рашидов от испанската редакция, уточнявайки, че става дума за Харви Уайнстийн.

" Рашидов е най-възрастният депутат в Народното събрание. Бил е два пъти министър на културата и седем пъти е бил избиран за народен представител. От партията му ГЕРБ се разграничиха от казаното от него ", допълват от 20minutos.

От испанското издание срещнаха читателите и със случая с Дебора от Стара Загора, поради който коментират, че българските депутати са били принудени да си пресечен лятната почивка, с цел да усилят наказванията за домашно принуждение в Наказателния кодекс.

България е една от шестте страни в Европейски Съюз, която към момента не е утвърдила Истанбулската спогодба, напомнят още от испанската редакция на онлайн изданието.



 

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР